ЗНАЙОМТЕСЬ З ВИНАХІДНИКОМ: Роном Андерсоном

Виріс у Валенсії, Каліфорнія, засновник Рон Андерсон рано дізнався про важливість здорового способу життя та природного способу життя. Він розвинув глибокий і постійний інтерес до науки та здоров’я, а потім став консультантом з маркетингу в спеціалізованій косметичній компанії, де його інтерес до натуральних продуктів посилився. Хоча він тоді цього не знав, його участь у здоров’ї та натуральних продуктах стане дуже важливою для його особистого добробуту. Зіштовхнувшись із такими проблемами, як низька енергія та збільшення ваги, він почав досліджувати першопричину своїх симптомів, виявивши, що ці зміни є результатом зменшення природного виробництва тестостерону. Він почав досліджувати натуральні продукти, які могли б допомогти відновити більш молодий рівень. 

      Чим більше він читав і досліджував, тим більше Рон засмучувався відсутністю якісних продуктів, виявивши, що більшість із них містить штучні та хімічні інгредієнти. Протягом наступних кількох років він присвятив себе вивченню ботаніки та холістичної методології як у країні, так і на Далекому Сході. Провівши час, консультуючись із талановитими хіміками та висококваліфікованими аптекарями для розробки та вдосконалення формули , він розробив лінію продуктів VieNue, яка пропонує високоякісні рослинні суміші, призначені для підтримки гормонального здоров’я, фізичної енергії та сексуального задоволення як у жінок, так і у чоловіків.

    

      Розуміючи величезну потребу індустрії сексуального здоров’я в продуктах природного походження, Рон зрозумів, що він шукає щось особливе. Він невтомно працював над розробкою та вдосконаленням унікальної суміші ефірних олій, яка згодом стане для неї ON , і таким чином народилася Sensuva.

    

      Після успішного тестування він випустив цей революційний новий продукт на відкритий ринок, і відповідь була надзвичайною. Протягом перших 18 місяців після виходу ON на ринок Sensuva отримала кілька нагород як «продукт року» та призвела до міжнародного розповсюдження. Завдяки визнанню всесвітньо відомого експерта зі сексуального здоров’я, доктора медичних наук Дженніфер Берман, а також надзвичайному відгуку жінок через їхні щирі відгуки, шлях Рона став ще більш ясним. Він продовжує робити хвилі в індустрії здоров'я дорослих і сексуального здоров'я, постійно розробляючи нові та інноваційні повністю натуральні та безпечні для організму продукти для пар і окремих людей.